Welkom op onze website. Wij gaan trouwen op 12 juli 2019 in het Statenlogement Hoorn. Genodigden hebben inmiddels een 'Save the Date' mogen ontvangen. Wij zouden het heel erg leuk vinden als je deze dag samen met ons wilt vieren. Op deze website kun je alvast wat informatie vinden, en wanneer de uitnodiging volgt, ook online de RSVP invullen. Veel leesplezier!

Stefan

Stefan

Wendy

Wendy

statenlogement
de Tuynkamer

We are getting married

Ceremonie · Statenlogement Hoorn

Het Statenlogement (ook bekend als oud stadhuis), gelegen in de binnenstad van Hoorn, stamt deels uit 1435. Het oudste deel behoorde tot het klooster Sint Cecilia. De leden van het gewestelijke bestuur vergaderden in het pand waar nu het Westfries Museum is gevestigd. Zij gebruikten de Scheepenkamer in het Statenlogement als eetzaal.

In de Scheepenkamer zullen wij elkaar het JA-woord geven. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand zal het huwelijk voltrekken.

Receptie · De Tuynkamer

In hartje Hoorn, is de gezellige brasserie de Tuynkamer gevestigd. Zij staan voor kwaliteit en gezelligheid. De receptie zal worden gehouden in de stadstuin van de Tuynkamer, achterin het restaurant. Wij snijden samen de taart aan en proosten met elkaar op geluk en gezondheid.